Codezoom, grundat 2007 av mig Ulf von Wowern, är ett konsultföretag som erbjuder konsulttjänster inom systemarkitektur och systemutveckling för webbtjänster.

Jag har gedigen erfarenhet av att agera teknisk säljare, utbildare och teamledare för webbutveckling, teknisk projektledare samt senior konsult. Jag har arbetat med Java sedan 2000, som mjukvaruspecialist hos Sybase i 8 år samt hållit kurser inom Sybase EAServer, Java, J2EE/JEE, Powerbuilder samt XML/XSLT.

Att arbeta med webb där man alltid får snabb respons på det man gör passar mig som handen i handsken. Jag har ett starkt intresse av att hänga med i teknikutvecklingen och går löpande kurser för att vidareutveckla mig själv, senast gick jag en kurs i AngularJS.

Som person är jag självgående och drivande. Jag har en pedagogisk ådra som jag nyttjar när jag förklarar för andra hur flöden hänger ihop. Hittills har jag alltid hittat orsaken till att fel uppstår och med mig med i ett team så fungerar det. Mitt motto är "Det omöjliga tar bara lite längre tid" och jag löser alltid arbetsuppgifter.

"Det omöjliga tar bara lite längre tid"